Płytki Vives w kuchni. Co wybrać

Płytki ceramiczne wybierane są nie tylko do łazienek, ale również do kuchni. Gdy szukasz stylowych płytek do tego wnętrza, zwróć uwagę na ofertę firmy Vives z Hiszpanii. Jej płytki zachwycają od pierwszego spojrzenia!

Firma Vives została założona w Hiszpanii i obecnie jest jedną z najpopularniejszych marek płytek ceramicznych nie tylko w tym kraju, ale również za granicą. Vives – https://www.banyo.pl/pl/producers/vives-1299680581.html posiada w swoim asortymencie mnóstwo interesujących wzorów płytek – to płytki podłogowe oraz płytki ścienne, które idealnie nadają się do wielu wnętrz.

Stylowe płytki Vives można wybrać nie tylko do łazienki, ale będą one także kapitalnym zakupem do kuchni!

Kuchnia z płytkami Vives – na podłogę i na ściany

Dostępne w asortymencie Vives płytki doskonale nadają się do wykończenia kuchni.

Do dyspozycji mamy wówczas płytki podłogowe, które zapewnią maksymalny komfort użytkowania tego pomieszczenia, a także płytki ścienne, które będą chroniły ściany przed zabrudzeniami powstającymi podczas gotowania.

Płytki Vives – jakie wzory mamy do wyboru?

Vives prezentuje pełną paletę ciekawych wzorów, dlatego można dostosować je zarówno do wnętrz o charakterze nowoczesnym, jak i tym tradycyjnym, na przykład rustykalnym.

Na szczególną uwagę zasługują płytki Vives we wzorach marokańskiej mozaiki. To płytki nawiązujące swoim wzornictwem do tradycyjnych płytek cementowych, które zaczęły być produkowane na Półwyspie Iberyjskim w okresie panowania Maurów. Bogactwo intensywnych kolorów i geometrycznych wzorów to kapitalny wybór do kuchni.

Dodatkowo, płytki Vives to także wiele innych ciekawych wzorów, które zadowolą najbardziej wymagających klientów:

• płytki o wzorach kamienia naturalnego – marmuru, granitu, lastriko
  • płytki przypominające beton
  • płytki heksagonalne
  • płytki cegiełki w różnych kolorach
  • płytki imitujące drewno

Płytki Vives są wręcz idealne do kuchni.